Navigate / search

Coaching

Ieder komt in zijn leven wel op een moment dat hij niet goed weet hoe hij verder moet. Je voelt je niet gelukkig in je baan, je voelt je niet begrepen door je partner en je voelt dat er meer in je zit dan eruit komt, je voelt je geblokkeerd, je hebt geen zin om nieuwe dingen op te pakken, je slaapt slecht. Je zou wel eens een andere rol willen spelen, maar het lijkt of er maar een weg is.

WAT KAN COACHING JE DAN BIEDEN? WAT KAN IK JE ALS COACH BIEDEN?

Samen met je kijk ik naar je leven en ontrafelen we je vastgeroeste patronen, je kwaliteiten en je valkuilen, onbeantwoorde verwachtingen. Kijken waar je staat en waar je naar toe wilt en wat je nodig hebt om dat te bereiken. Ieder mens beschikt over een intuïtie, een innerlijke kracht.

Soms vind je het moeilijk daarop te vertrouwen omdat je in de war word gebracht door belemmerende overtuigingen en een negatief zelfbeeld. Dan is het fijn als er een coach is die met je meeloopt, steunend maar ook een die je een spiegel voorhoudt om meer zelfinzicht te verkrijgen en de stappen te zetten die nodig zijn in jouw leven.

COACHING: NIET MENSEN WILLEN HELPEN VANUIT JOUW NORM, MAAR MENSEN LIEFHEBBEN EN ZE HELPEN HUN EIGEN PAD TE KIEZEN

In een aantal gesprekken krijg je meer inzicht in de gedachten en gedragingen, je normen en waarden. Afhankelijk van je hulpvraag wordt het een meer practisch gericht traject, met oefeningen en handvaten of een meer dieper persoonlijk traject. In onderling overleg bespreken we hoeveel gesprekken wenselijk zijn en de frequentie.

Vertrouwelijkheid is een heel belangrijke basisvoorwaarde. Als huisarts ben ik niet anders gewend dan heel vertrouwelijk met allerlei informatie om te gaan.

Meer informatie over coaching: www.coachesvoormedici.nl